Poliklinika Analgesis Group

Naša filozofija

U prethodnih sedam godina naša filozofija lečenja koja je podrazumevala multidiscplinarnost, multimodalnost i komplementarnost je dala rezultate i veliki broj zadovoljnih pacijenata nas je motivisao da osim u tretmanu bolnih stanja ovakav pristup lečenja sprovedemo i kod drugih specijalnosti u okviru Poliklinike Analgesis Group.
Naš ljubazan i profesionalni tim sastavljen od iskusnih lekara iz oblasti medicine bola, fizikalne medicine, ortopedije, dermatologije, reumatologije, neurologije, urologije, endokrinologije, spinalne hirurgije, estetske i regenerativne medicine i sertifikovanih terapeuta osposobljen je da u svakom trenutku odgovori na najviše izazove iz specijalnosti kojima se bavimo.
Terapijski pristup najčešće podrazumeva kombinaciju: medikamentozne, komplementarne, fizikalne i regenerativne medicine. Veliki broj terapijskih modaliteta i dobra saradnja sa lekarima različitih specijalnosti nam omogućava da u tretmanu različitih patoloških stanja pristupimo individualno i multimodalno. Sa ovakvim pristupom lečenju i upotrebom tehnološki superiornih aparata renomiranih proizvođača, uspeh je zagarantovan.

Naše preporuke

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu i edukaciji pacijenata možemo reći da je i dalje potrebno mnogo vremena koje pacijenti izgube tražeći rešenje svog problema. U tom traganju često se dešava da pacijenti sami uzimaju terapiju koju su im preporučili prijatelji, za koju su čuli na televiziji ili pročitali na internetu. Savremene mogućnosti informacionih tehnologija i veliki uticaj društvenih mreža nisu naš i vaš saveznik.

Samovoljno uzimanje lekova, sprovođenje terapije i lečenja bez prethodno obavljenog pregleda lekara specijaliste i urađene dopunske dijagnostike ukoliko je ona neophodna neće rešiti vaš problem ali ga mogu pogoršati.

Terapiju treba da odredi iskusan lekar koji bi trebalo da sagleda opšte stanje pacijenta, prisutvo pridruženih bolesti i upotrebu drugih lekova. Način uzimanja preparata i svakodnevno praćenje efekata terapije treba da budu deo terapijskog protokola.
U Poliklinici Analgesis Group iskusni tim lekara i terapeuta je sertifikovan za sve specijalnosti koje obavljamo, i tu je da vam pruži stručnu i edukativnu pomoć za vaš problem.

Nadamo se da će vas sve gore navedeno odvratiti od ideje da sami započenete lečenje. Prvi i nabolji korak je da se javite lekaru.
Scroll to Top