Urologija

Urologija je specijalistička grana medicine koja se bavi oboljenjima urinarnih organa žena, muškaraca i dece (bubreg, ureteri, mokraćna bešika i uretra) i genitalnih organa muškarca.

U Poliklinici Analgesis Group se bavimo pregledima, dijagnostikovanjem i lečenjem oboljenja bubrega, mokraćnih puteva, prostate i polnih organa.

Možemo da se pohvalimo da smo jedna od retkih zdravstvenih ustanova koja se bavi urodinamskim ispitivanjem mokraćne bešike. Česte urinarne infekcije, stres inkontinincija, noćno mokrenje i drugo, su samo neki od razloga zašto bi trebali da uradite ovo ispitivanje. Zbog toga je u Poliklinici formiran Centar za inkontinenciju gde na najsavremenijem aparatu Nexam Pro možete ispitati funkcionalnost donjeg urinarnog trakta i mišića koji učestvuju u aktu mokrenja.
Iako mnogi misle da je ovo prevashodno urološki ili ginekološki problem, multidisciplinarnim pristupom urologa,  ginekologa, fizijatra i fizioterapeuta uspeli smo da, osim dijaganostike, pacijentima omogućimo i lečenje kroz različite vidove stimulacija i programe vežbi. Uvođenjem Neuro Proloterapije u tretmanu različitih vidova inkontinencije čini Polikliniku jedinstvenom u regionu.
U okviru Poliklinike Analgesis Group moguće je obaviti:
Scroll to Top