Fizikalna medicina

Savremeni način života i novi životni i profesionalni trendovi koji podrazumevaju nedovoljnu ili neadekvatnu fizička aktivnost, veći broj radnih sati provedenih u sedećem položaju, rad u kućnim uslovima i povećanje procenta starije populacije proširili su sferu i promenili koncept primene fizikalne medicine.

Poliklinika Analgesis Group sada svoju delatnost usmerava i na one koji bi se radije dijagnostikovali ili lečili u udobnosti svog doma ili poznatog okruženja, kao i na radno sposobno stanovništvo u cilju prevencije deformiteta i bolnih stanja i smanjenja broja dana odsustvovanja sa posla.

Kako bismo ovakav koncept sproveli u delo okupili smo iskusan tim lekara različitih specijalnosti i sertifikovanih terapeuta koji su garant kvaliteta usluga koje pružamo kako u Poliklinici, tako i u udobnosti vašeg doma, poznatog okružen ili radnog mesta. Koristimo tehnološki superiorne aparate i opremu renomiranih proizvođača što dodatno doprinosi kvalitetu naših usluga.
Naš terapijski pristup podrazumeva multidisciplinarnost i multimodalnost i počiva na kliničkim dokazima i iskustvu dobre kliničke prakse. Oba izvora pokazuju da je najefikasniji metod tretiranja povreda, oboljenja i bolnih stanja mišićno-skeletnog sistema kombinacija različitih terapijskih modaliteta fizikalne medicine i rehabilitacije kreirana prema individualnim potrebama pacijenta.

Tretman bolnih stanja mišićno-skeletnog sistema, sfinkterijalne smetnje mokraćne bešike i primena postupaka regenerativne medicine su samo neki od primera multidisciplinarnog i multimodalnog pristupa koji primenjujemo u Poliklinici.

U okviru Poliklinike Analgesis Group moguće je obaviti:
Scroll to Top